Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Sugen på att göra något under tiden du bor på BEST WESTERN Malmia Hotel? 

I vår aktivitetsguide presenterar vi några aktiviteter som vi rekommenderar dig att prova. Behöver du hjälp att boka biljetter till någon aktivitet så hjälper vi dig med det. Ytterligare aktivitetsinformation hittar du på Skellefteå turistinformation.
Golf
Spela på en av Norrlands attraktivaste golfanläggningar. Rönnbäcken som park- och skogsbanan heter erbjuder förutom utomordentliga träningsmöjligheter även 27 vackert belägna hål. Och du behöver inte oroa dig för att du inte skall hinna spela alla hål klart, då du spelar under midnattssolen.

Rönnbäckens Golfbana

Trav

Skellefteåtravet är hemmabana för ortens stora champion Stig Lindmark och en given folkfest. Varje år besöker 75 000 traventusiaster en av Sveriges nordligaste travbanor för att spela, heja eller bara umgås. 

Skelleftetravet

Västerbottensteatern

Skellefteå - staden med guldläge mellan två residensstäder - utsågs att 1980 bli bas för Västerbottens länsteater. Det var ett viktigt beslut som visar att kultur för hela länet kan produceras även i länets näst största stad.

Viktigt eftersom Skellefteå är en stad med teatertraditioner.

För program:

Paintball

Utmana varandra i ett spännande paintballspel. För kompisgäng, personalgrupper och andra som vill ägna en för eller eftermiddag åt pricksäkerhet, strategi och närkontakt med naturen.

Den perfekta adrenalinurladdningen för blivande brudar och brudgummar...

För mer info: 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.