Best Western Malmia Hotel

Best Breakfast by Tina

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Med Best Breakfast vill vi bjuda på en skön frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen.

På frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet, nya spännande produkter som är skapade av Tina Nordström, unikt för Best Western! Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som du som gäst kan kompensera ihop efter egen smak. På buffén finns också lokalproducerade produkter som Tina hjälpt till att välja ut. Grundkonceptet för "Best Breakfast By Tina" som tagits fram av Tina och hennes kollega kocken Benny Cederberg lämnar ändå utrymme för hotellet att sätta sin egen personliga prägel på hotellfrukosten, självklart finner du bland annat Västerbottensost på frukostbuffén!

Ska du iväg tidigt på morgonen? Säg till innan kl 22 i receptionen så ordnar vi gärna en frukostpåse till Dig, helt utan extra kostnad!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse