Best Western Malmia Hotel

Nöje - Trästocksfestivalen 19-20 juli 2019

I samarbete med Trästocksfestivalen har vi möjlighet att ge dig som besökare till Trästockfestivalen chansen att boka hotellrum till en billigare peng!

Vem vill inte njuta av att bo centralt och att bara behöva ta en kort promenad till vårt festivalområde? Hotellfrukost, fina rum med sköna sängar och allt detta mitt i Skellefteås hjärta!

När du bokar rum via telefon eller mejl anger du koden ”TRA2019” för att få 400 kr för del i dubbelrum, + 250 kr i enkelrumstillägg (inkl. frukost).

Så klart så önskar vi att alla får sig en superbra vistelse i Skellefteå, inte bara på vårt festivalområde!

Det är ju helt otroligt bra, vi ses på festival!

När du bokar rum via telefon eller mejl anger du koden ”TRA2019” för att få 400 kr för del i dubbelrum, + 250 kr i enkelrumstillägg (inkl. frukost).

Best Western Malmia Hotel, Skellefteå
Tel: 0910-732500
E-post: reception@malmia.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.