Best Breakfast

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Med Best Breakfast vill vi bjuda på en skön frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen.

På frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet många lokal producerade varor. Det är både färdiga rätter och förslag på råvaror som du som gäst kan kompensera ihop efter egen smak. Vi har både varma och kalla maträtter på buffén. Du möts även av leende personal som gärna hjälper dig om du har frågor.

Ska du iväg tidigt på morgonen? Säg till innan kl 22 i receptionen så ordnar vi gärna en frukostpåse till Dig, helt utan extra kostnad!
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.