Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.

Tips vid resa med husdjur

På Best Western Malmia Hotel är husdjur alltid välkomna! Mot en mindre avgift ser vi till att ditt husdjur får ett lika härligt välkomnande som Dig och dessutom så bjuder vi på en liten vip! Vänligen meddela oss i förväg om du önskar ta med din fyrbenta vän.Tips vid resa med husdjur

 Nyckeln för att resa med husdjur är att planera. Med lite förberedelser och följande tips kommer ni att få en husdjursvänlig semester. 
  
Resetips

 1. Ta med mycket godsaker, mat och leksaker. Om ni kör bil så är vatten ett måste vid raststoppen.
 2. Se till att ditt djurs koppel finns lätt tillgängligt. Ta aldrig av kopplet och se till att det är korrekt information på eventuell ID-bricka.
 3. Planera er resväg i förväg och gör din bokning på Best Western i god tid. Bekräfta att husdjur är tillåtna vid bokning.
 4. Glöm inte skålar för mat och vatten.
 5. Ta med husdjurets egen säng, filt eller favoritleksak, för att påminna om hemmet.
 6. Stanna var 3-4 timme när ni kör för att låta ert husdjur röra på sig och göra av med lite energi.
 7. Ge inte ert husdjur mycket mat precis innan en lång resa. Ge mindre mat ofta för att minimera risken för åksjuka.
 8. Belöna ditt husdjur för bra uppförande i bilen och vid rastplatser.
 9. Planera era aktiviteter med husdjuret i tanke. Om det inte finns plats för ert husdjur i era aktiviteter, planera in andra aktiviteter för ert husdjur om möjligt.
 10. Leta efter restauranger med uteservering när vi vill äta ute. Fråga om det är tillåtet med husdjur ? många välkomnar er och ert husdjur.
 11. Lämna aldrig ert husdjur utan uppsikt. Nya omgivningar och stress på grund av resan kan få ert husdjur att agera på ett sätt som ni inte är vana vid.
 12. Ta med många påsar för att städa efter ert husdjur.
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.